Verlichting

Verlichtingspecialist Piscaer uit Mechelen biedt kwaliteitsvolle armaturen en lampen voor verlichting binnen en buiten (huisgevel, oprit, terras en in de tuin).
Bent u op zoek naar vervanglampen? Ledlampen? Een decoratieve lamp?
U bent steeds welkom!

Naast verlichtingsadvies voor ruimtes binnen en buiten een woning kunnen wij ook advies geven voor bedrijven, kantoren, vergaderzalen, klaslokalen, winkels, restaurants, ... 
 

Website met sfeerbeelden

Op onze site vindt u alvast een eerste impressie m.b.t. de mogelijkheden van licht en verlichting. Door een keuze te maken uit specifieke lichtcategoriën in de rechterbalk kan heel wat lichtinspiratie opgedaan worden. Aarzel niet om ons te contacteren en/of de showroom te Mechelen te bezoeken!
 

Showroom verlichting

Zelf je licht opsteken en informeren naar specifieke binnenverlichting, gevellicht en/of terrasverlichting? Bezoek de showroom verlichting in Mechelen en geniet van een persoonlijke aanpak waarbij ervaren lichtexperten je te woord staan met tips en advies. 

Lichtlabo

In ons lichtlabo kan je zien hoe verschillend diverse lichten (lichtbronnen) wel kunnen zijn. In het labo kan je verschillende lampen, lichtkleuren, lichtsterktes, … vergelijken.

Aanbod licht & verlichting

Een knap design of liever een eenvoudig en praktisch model? Piscaer biedt u een zeer gevarieerd aanbod verlichtingsarmaturen van diverse merken. Rekening houdend met specifieke wensen, voorkeuren m.b.t. stijl en benodigde functies die het licht behoeft, gaan onze lichtspecialisten graag samen met u op zoek naar de gepaste verlichting.

Zoekt u kwaliteitsvolle spaarlampen, halogeenspotjes of ledverlichting? In Mechelen kan je bij Piscaer kiezen uit een ruim assortiment van diverse lampen, spots, ...

Binnen- én buitenverlichting

Naast binnenverlichting vind je in de winkel uiteraard ook buitenverlichting.  Een verlichte tuin, terras oprit of pad biedt een meerwaarde in sfeer en ruimtegevoel, ook vanuit de woning binnen.

 

Lichtstudie

Een goede verlichting is zowel functioneel, sfeervol als energievriendelijk. Gaat u bouwen of verbouwen en wenst u een optimale verlichting? Wij maken graag een professionele lichtstudie op maat.

TIPIdealiter zou een lichtstudie best gemaakt worden voor de aanvang van de elektriciteitswerken.

De verlichtingsadviseur...

Wenst u een lichtstudie? Dan maakt u een afspraak met één van onze verlichtingsadviseurs.
In dit gesprek bespreken we de gewenste verlichting en stijl.

Voor een vlot verloop is het zinvol een correct en volledig plan mee te brengen, liefst op schaal 1/50. Op dit plan staan bij voorkeur alle meubels ingetekend. Ook doorsnede, zij-, voor- en achteraanzichten zijn nuttig voor het uitwerken van de lichtstudie.

Nu een afspraak maken of vrijblijvend verder informeren?  Dat kan!
Geef ons een belletje op 015 29 45 60, stuur ons een mail naar verlichting@piscaer.be of vul het contactformulier in.

Ingetekend lichtplan met documentatie

Na het intakegesprek stellen onze lichtadviseurs een plan en offerte op. Bij afhaling van de studie wordt deze besproken. Indien nodig, kunnen ook wijzigingen besproken worden. Deze professionele dienstverlening is betalend.

Contacteer Piscaer verlichting in Mechelen via  015 29 45 60 of via info@piscaer.be