Ontdek Schneider Electric

Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie te halen en zowel vooruitgang als duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. We noemen dit 'Life is On'. Onze missie is om uw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces-en energietechnologieën, endpoint tot cloud geconnecteerde producten, besturingselementen en software en diensten gedurende de hele levenscyclus, waardoor geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk wordt gemaakt voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Wij staan voor partnership ecosystemen die onze inclusieve en verantwoordelijke waarden delen.

Resi9 Automaten en Differentieelschakelaars

Ontdek het resi9 gamma aan schakelmateriaal en modulaire apparatuur voor de beveiliging en sturing van een elektrische residentiële installatie.

Bekijk het aanbod op de webshop
 

Resi9 Modulaire kasten

Stijlvolle en makkelijk te installeren kasten voor wandmontage.

  • Resi9 enclosures
  • PrismaSetXS

 

Bekijk het aanbod op de webshop
 

Noodverlichting

Ontdek onze reeks producten in Noodverlichting: Exiway Smartled, Exiway Easyled, Eiway Smartbeam, Guardian, Exiway, Astro Guida, Quick Signal, Exiway.

Bekijk het aanbod op de webshop
 

EVlink

Oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, en oplaadoplossingen voor tertiair gebruik zoals parkeeromgevingen, kantoren, en andere.

Bekijk het aanbod op de webshop

Leaflet EVlink-Smart Wallbox kits

 

Schneider Electric Tools

Na verloop van tijd worden bepaalde artikelen niet meer beschikbaar. Vind een alternatief voor uw product van Schneider Electric dat niet meer leverbaar is, door gebruik te maken van de substitutietool. Klik hiervoor op onderstaande link.
 

Productvervangingstool