Lichtstudie - Enkel op afspraak

Een goede verlichting is zowel functioneel, sfeervol als energievriendelijk. Gaat u bouwen of verbouwen en wenst u een optimale verlichting, dan maken de experten van Piscaer verlichting uit Mechelen graag een professionele lichtstudie. Heeft u de keuze? Dan laat u best een lichtstudie maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. 

Projectbespreking met de lichtadviseur

U maakt een afspraak voor een gesprek met één van onze lichtadviseurs. In dit gesprek bespreken we de gewenste verlichting en stijl.

Voor een vlot verloop is het zinvol een correct en volledig plan mee te brengen, liefst op schaal 1/50. Op dit plan staan bij voorkeur alle meubels ingetekend. Ook doorsnede, zij-, voor- en achteraanzichten zijn nuttig voor het uitwerken van de lichtstudie. Een afspraak maken kan op telefoonnummer 015 29 45 70 of via mail verlichting@piscaer.be

Ingetekend lichtplan met documentatie

Nadien stellen onze lichtadviseurs een plan en offerte op. Bij afhaling van de studie wordt deze besproken. Indien dit nodig is, worden ook wijzigingen besproken. Deze professionele dienstverlening is betalend.